Kunci Gitar NDX A.K.A - Tresno Suciku

Intro : C..G..Am..G..

 

     C

Mung kowe tresnoku

  G

kowe neng atiku

    Am

sak lawase uripku

   G

sliramu sing neng atiku..



Reff:

   C

  Aku sik saiki

              G

  mung tresno karo slriramu

         Am

  saklawase neng atiku

            G

  tresnoku kanggo sliramu

          C

  treno suciku

                G

  ojo lungo ninggalke awakku

         Am

  gawe loro neng atiku

            G

  mblenjani roso tresnoku..



           C

  Yo mung ono kowe

          G

  neng atiku sak lawase

           Am

  ra bakal aku nglaleke

              G

  ra mungkin tak tinggalake

          C

  ra ono liyane

           G

  tresnoku opo anane

           Am

  tresnoku mung kanggo kowe

           G

  ra bakal ono liyane

         (C)

  sak lawase..



C

 Roso seneng neng atiku iki mergo sliramu

G

 sliramu sing saben dino gawe ayem atiku

Am

 ojo kowe lungo ninggalke awakku

G

 mergo ming sliramu sing iso ngerteni aku

C

 mugo kowe iso nompo aku opo anane

G

 mergo tak akoni aku iki wong sing ra nduwe

Am

 ora duwe bondo rupoku yo ming koyo ngene

G

 neng aku nduwe tresno nggo sliramu saklawase



C

 Dek aku sayang janji ora bakal ninggal lungo

G

 mergo aku wis percoyo kowe bakal setio

Am

 ojo kowe tego ninggalke aku ro wong liyo

G

 gawe aku iko loro nganti aku cidro

C

 rosoku nggo sliramu iki tulus seko ati

G

 ora mungkin aku bakal lungo ningalke janji

Am

 aku ming njaluk aku ro kowe podo ngerteni

G

 roso neng ati iki ora malah ngarani



Reff:

   C

  Aku sik saiki

              G

  mung tresno karo slriramu

         Am

  saklawase neng atiku

            G

  tresnoku kanggo sliramu

          C

  treno suciku

                G

  ojo lungo ninggalke awakku

         Am

  gawe loro neng atiku

            G

  mblenjani roso tresnoku..



           C

  Yo mung ono kowe

          G

  neng atiku sak lawase

           Am

  ra bakal aku nglaleke

              G

  ra mungkin tak tinggalake

          C

  ra ono liyane

           G

  tresnoku opo anane

           Am

  tresnoku mung kanggo kowe

           G

  ra bakal ono liyane

         (C)

  sak lawase..



C

 Sego roso tresno iki nganti tekane mati

G

 sing tak arepke setio tutu malah mblenjani

Am

 ra ono liyone sliramu kui seng neng ati

G

 setio sing tak arepke seko awakmu kui

C

 wis semene suwene aku nglakoni ro kowe

G

 sedino ra ketemu kangen sing tak rasakke

Am

 mergo saben dinone aku nglakoni ro kowe

G

 nglakoni dino karo sliramu ayem rasane



C

 Kadung aku mugo sliramu tetep neng sandingku

G

 sliramu ngancani aku ono ing saben wektu

Am

 weruh esemanmu rasane ayem ing atiku

G

 aku ra pengen weruh iluh netes ning pipimu

C

 ra tego atiku nyawang sliramu loro ati

G

 gawe sliramu seneng kui sing tak pingini

Am

 opo sing tak jaluk kui mesti tak turuti

G

 kui kabeh buktine roso tresnoku iki



Reff:

   C

  Aku sik saiki

              G

  mung tresno karo slriramu

         Am

  saklawase neng atiku

            G

  tresnoku kanggo sliramu

          C

  treno suciku

                G

  ojo lungo ninggalke awakku

         Am

  gawe loro neng atiku

            G

  mblenjani roso tresnoku..



           C

  Yo mung ono kowe

          G

  neng atiku sak lawase

           Am

  ra bakal aku nglaleke

              G

  ra mungkin tak tinggalake

          C

  ra ono liyane

           G

  tresnoku opo anane

           Am

  tresnoku mung kanggo kowe

           G

  ra bakal ono liyane

         (C)

  sak lawase..



Outro : C..G..Am..G..

        C..G..Am..G..

        C..Fadeout.

Postingan terkait: