Kunci Gitar NDX A.K.A Feat. Pendhoza - Tresno Saklawase

Intro : G..Bm..Em..C..D..

        G..D….

       

Reff:

  G               Bm

  Ra….bakalan tak lalekke

    Em              C

  kenanganku karo kowe

      D

  yo mung siji sing tak karepke

  G           Bm

  da….dio awakmu dewe

   Em               C

  opo sing tok rasakke

      D                      G  D

  yo mung kowe tresno saklawase..



G

 tresno tulus ning ati ing njero dodo iki

Bm

 ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke

Em

 aku bakal iling marang awakmu

     C

senajan tau nggawe cidro ning njero atiku

    D

tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu



G

 nanging ngopo kowe malah ninggalke aku

Bm

 roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi

Em

 rino klawan wengi aku tansah ngenteni

C

 tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati

D

 ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci



Reff:

  G               Bm

  Ra….bakalan tak lalekke

    Em              C

  kenanganku karo kowe

      D

  yo mung siji sing tak karepke

  G           Bm

  da….dio awakmu dewe

   Em               C

  opo sing tok rasakke

      D                      G  D

  yo mung kowe tresno saklawase..



G

 nanging kabeh kui mung neng njero impenku

Bm

senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu

Em

 saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku

C

 janji seko lambemu jebule yo mung lunyu

D

 ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu



G

 kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe

Bm

 dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke

Em

 marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke

C

 saiki aku getun tibo tembe mburine

D

 mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke



Reff:

  G               Bm

  Ra….bakalan tak lalekke

    Em              C

  kenanganku karo kowe

      D

  yo mung siji sing tak karepke

  G           Bm

  da….dio awakmu dewe

   Em               C

  opo sing tok rasakke

      D                      G  D

  yo mung kowe tresno saklawase..



G

 Saiki kenangan ku wes bubar dadi awu

Bm

 kabeh kui wes musno ilang seko uripku

Em

 opo mergo bondo koe banjur lungo

C

 isoku yo mung ngene ra nduwe opo opo

D

 saiki aku trimo pasrah karo sing kuoso



G

 mugo koe iso dadi koyo sing tak karepke

Bm

 urip bareng dadi siji ro koe sak lawase

Em

 duh gusti tulungono awakku iki

 C

aku tresno ro koe ngasi tekane mati

  D

mugo awkku dewe iso urip bareng dadi siji



Reff:

  G               Bm

  Ra….bakalan tak lalekke

    Em              C

  kenanganku karo kowe

      D

  yo mung siji sing tak karepke

  G           Bm

  da….dio awakmu dewe

   Em               C

  opo sing tok rasakke

      D                      G  D

  yo mung kowe tresno saklawase..



  G               Bm

  Ra….bakalan tak lalekke

    Em              C

  kenanganku karo kowe

      D

  yo mung siji sing tak karepke

  G           Bm

  da….dio awakmu dewe

   Em               C

  opo sing tok rasakke

      D                      G  D

  yo mung kowe tresno saklawase..



Outro : G..

Postingan terkait: