Kunci Gitar NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro

Am

gelane atiku

G

ra koyo sing tak roso

Am

mergo kena panggodo

G

aku ninggalke tresno

 F

saiki lagi kroso

 Dm       G

aku..isih ono

         Am

roso tresno..



Am

grimis wengi iki

G

sepi rasane ati

Am

bisaku mung ngelamun

 G

ngelamunke sliramu

F

gelo mung ono gelo aku

Dm           F         E

aku..aku nyuwun pangapuro..



[Rapp I]

Am

 batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku

G

 tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku

Am

 opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe

G

 njur aku tok tinggalke sak geleme rasane

F

 yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah

Dm

 yo mung iso lungo senadyan atiku loro

F

 cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane

E

 sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris

E

 tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo



Reff:

          Am

  sak tenane aku loro

        Dm

  loro ati pedot tresno

            E

  tresnamu kang tulus suci

         Am

  tok tinggali..



          Am

  kabeh uwis tak ngapuro

           Dm

  senadyan atiku loro

           E

  sesek ambekan dadaku

           F

  kelingan roso salahmu

        Dm             G

  wes sayangku kabeh uwes

           Am

  tak ngapuro..



[Rapp II]

Am

 opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani

G

 opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji

Am

 kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo

G

 neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo

F

 jujur jroning ati abot roso tresno iki

Dm

 nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani

F

 gawe aku loro aku yo mung iso ndongo

E

 mugo kowe bakal bali bali neng atiku

E

 urip karo aku nganti rabi ro kowe



Reff:

          Am

  sak tenane aku loro

        Dm

  loro ati pedot tresno

            E

  tresnamu kang tulus suci

         Am

  tok tinggali..



          Am

  kabeh uwis tak ngapuro

           Dm

  senadyan atiku loro

           E

  sesek ambekan dadaku

           F

  kelingan roso salahmu

        Dm             G

  wes sayangku kabeh uwes

           Am

  tak ngapuro..


          Am

  sak tenane aku loro

        Dm

  loro ati pedot tresno

            E

  tresnamu kang tulus suci

         Am

  tok tinggali..



          Am

  kabeh uwis tak ngapuro

           Dm

  senadyan atiku loro

           E

  sesek ambekan dadaku

           F

  kelingan roso salahmu

        Dm             G

  wes sayangku kabeh uwes

           Am

  tak ngapuro..



Outro : Am..



[[ORIGINAL CHORD]]



A#m

gelane atiku

G#

ra koyo sing tak roso

A#m

mergo kena panggodo

G#

aku ninggalke tresno

F#

saiki lagi kroso

D#m        G#

aku..isih ono

        A#m

roso tresno..



A#m

grimis wengi iki

G#

sepi rasane ati

A#m

bisaku mung ngelamun

G#

ngelamunke sliramu

F#

gelo mung ono gelo aku

D#m         F#         F

aku..aku nyuwun pangapuro..



[Rapp I]

A#m

 batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku

G#

 tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku

A#m

 opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe

G#

 njur aku tok tinggalke sak geleme rasane

F#

 yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah

D#m

 yo mung iso lungo senadyan atiku loro

F#

 cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane

F

 sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris

F

 tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo



Reff:

          A#m

  sak tenane aku loro

        D#m

  loro ati pedot tresno

            F

  tresnamu kang tulus suci

         A#m

  tok tinggali..



         A#m

  kabeh uwis tak ngapuro

           D#m

  senadyan atiku loro

          F

  sesek ambekan dadaku

           F#

  kelingan roso salahmu

        D#m            G#

  wes sayangku kabeh uwes

           A#m

  tak ngapuro..



[Rapp II]

A#m

 opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani

G#

 opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji

A#m

 kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo

G#

 neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo

F#

 jujur jroning ati abot roso tresno iki

D#m

 nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani

F#

 gawe aku loro aku yo mung iso ndongo

F

 mugo kowe bakal bali bali neng atiku

F

 urip karo aku nganti rabi ro kowe



Reff:

          A#m

  sak tenane aku loro

        D#m

  loro ati pedot tresno

            F

  tresnamu kang tulus suci

         A#m

  tok tinggali..



         A#m

  kabeh uwis tak ngapuro

           D#m

  senadyan atiku loro

          F

  sesek ambekan dadaku

           F#

  kelingan roso salahmu

        D#m            G#

  wes sayangku kabeh uwes

           A#m

  tak ngapuro..



          A#m

  sak tenane aku loro

        D#m

  loro ati pedot tresno

            F

  tresnamu kang tulus suci

         A#m

  tok tinggali..



         A#m

  kabeh uwis tak ngapuro

           D#m

  senadyan atiku loro

          F

  sesek ambekan dadaku

           F#

  kelingan roso salahmu

        D#m            G#

  wes sayangku kabeh uwes

           A#m

  tak ngapuro..



Outro : A#m..

Postingan terkait: