Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Moto Bondo (feat. Tigor)

Em

 Rupamu pancen ayu

G

Ning atimu pabu

D

 Golek lanangan sing sugih

A

 Banjur kuwi tok plorotke



Reff:

  Em

   Rupamu pancen ayu

  G

   Ning atimu pabu

  D

   Golek lanangan sing sugih

  A

   Banjur kuwi tok plorotke

  Em

   Kabeh bondo wes tak ngehi

  G

   Njaluk opo tak turuti

  D

   Opo isih kurang akeh

  A

   Pancen kowe kuwi lonte



[Rapp]

Em

 Yen mbien pas aku kenal karo sliramu

G

 Aku kesem-sem karo esemanmu pas ro aku

D

 Ra bakal tak lalekke esemanmu ro aku

A

 Mergo kowe sing pancen ayu di banding koncomu

Em

 Aku iki seneng kowe nganti ora iso turu

G

 Nganti atiku iku iki dag-dig-dug suarane

   D

Mergo aku kepengenan sliramu tekan mimpiku

A

 Aku iki seneng kowe tapi nduwe liyane



Reff:

  Em

   Rupamu pancen ayu

  G

   Ning atimu pabu

  D

   Golek lanangan sing sugih

  A

   Banjur kuwi tok plorotke

  Em

   Kabeh bondo wes tak ngehi

  G

   Njaluk opo tak turuti

  D

   Opo isih kurang akeh

  A

   Pancen kowe kuwi lonte



[Rapp]

Em

 Tak wanek-wanekne aku omong seneng kowe

G

 Langsung kowe omong nek kowe yo seneng aku

D

  Langsung  awake dewe dadi siji atine

A

 Nanging kabeh kuwi wis ilang dalane

Em

 Kowe mletas lungo sengko atiju iki

G

 Embuh neng ngendi lungamu ninggalke awakku iki

D

 Nanging pie meneh, atiku sumeleh

A

 Yo wes kiwe lungo  aku yo mung iso pasrah



==Kembali ke : Reff



[Rapp]

Em

 Kabeh bondo tak nehi, njaluk opo tak nehi

G

 Nanging koe ra mikir, marai aku kentir

D

 Rupamu pancen ayu, ning atimu asu

A

 Golek lanangan sing sugih mung tok plorotke

Em

 Njaluk opo meneh, po isih kurang akeh

G

 Kabeh wis tak nehi, pancen kowe kui

D

 Ra tau ngerteni sifatmu koyo asu

A

 Atimu koyo lonte kowe kuwi pancen kecu



==Kembali ke : Reff..x fadeout


Postingan terkait: